Contact
man zit aan bureau met papieren

HET VERHAAL VAN DE EIGENAAR

Leefrente zorgt voor U!

Kiezen voor Leefrente is kiezen voor een volledige, persoonlijke en kwaliteitsvolle service. Wij garanderen u een optimale en vlotte realisatie van de verkoop dankzij onze expertise en uitgebreid netwerk aan kandidaat-kopers.

 

Verkopen op lijfrente is geen eenvoudige materie. Daarom laat u zich best bijstaan door een specialist ter zake. Hugues de Saint Aubain, de bezieler van Leefrente, heeft ruim 15 jaar relevante ervaring in vastgoed & bemiddeling. Hij begeleidt u graag doorheen het ganse proces. Bij Leefrente geniet u van een persoonlijke service met respect voor uw unieke situatie en een uiterst discrete en vlotte manier van werken.

 

- Hugues de Saint Aubain, Eigenaar

Contacteer ons

Onze missie

Waarom ?

Bij Leefrente geloven we in het verbeteren van uw levenskwaliteit dankzij een geslaagde vastgoedtransactie op lijfrente.

Onze motivatie bloeit uit de dankbaarheid van onze klanten. We hebben het voorrecht om een oplossing te bieden die woonzekerheid geeft aan verkopers en tegelijkertijd een duurzame investering voor de kopers mogelijk maakt.

 

Hoe ?

Elke dag streven we ernaar om méér dan alleen transacties te bemiddelen.

We streven ernaar om mensen positief te verbinden. Dit door het creëren van kansen om hun levenspad te verbeteren en om financiële gemoedsrust te vinden.  Men kan deze stap met vertrouwen nemen. 

Wat ?

Dankzij ons unieke model van verkoop op lijfrente, onze deskundige begeleiding en ruime expertise kunnen verkopers met een gerust hart hun woning verkopen. Dit zonder hun thuis te moeten verlaten! 

Zo dragen we bij aan een betere toekomst met meer zekerheid en garanties voor het leven.

 

handdruk

Blijf op de hoogte van nieuwe panden

Formulier invullen

© 2023 Leefrente

BIV België Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars Luxemburgstraat 16/B 1000 Brussel - Onderworpen aan de deontologische code van het BIV